Parteneri

TELEVIZIUNEA ROMÂNĂ

Web: www.tvr.ro

Televiziunea Română are statut de serviciu public autonom de interes naţional şi emite pe şase canale: TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Internaţional, TVR Moldova şi TVR HD – emite în sistem HD (High Definition). TVR acoperă cele mai importante ştiri la nivel naţional, prin cele cinci studiouri teritoriale: Cluj, Craiova, Iaşi, Timişoara, Tîrgu-Mureş.

SAL-FIN

Web: www.salfin.ro

SAL-Fin este o structură creată în cadrul Autorității de Supraveghere Financiară cu scopul de a permite consumatorilor să apeleze gratuit la un mecanism de soluționare alternativă a litigiilor din domeniul financiar nonbancar.

CASAL

Web: www.casal.ro

CASAL este o organizaţie non-guvernamentală al cărei scop principal, fundamental şi prioritar este susținerea și promovarea metodelor de soluționare alternativă a litigiilor.

LIGA HABITAT

Web: www.habitaturban.ro

Liga Asociaţiilor de Proprietari Habitat este persoană juridică de drept privat, neguvernamentală, nepartinică, fără scop lucrativ și patrimonial, înființată în 1991. Din Liga Habitat fac parte peste 15.000 de asociații de proprietari din 31 de județe.

CASA PLUS

Web: www.casa-plus.ro

Asociația Română pentru Locuințe – CASA PLUS a fost constituită în cadrul unui proiect româno – olandez. Obiectul principal de activitate al Asociației CASA PLUS este realizarea de parteneriate pentru construcția de locuințe destinate închirierii la prețuri accesibile, în colaborare cu autoritățile locale din diferite orașe ale României.

FINZOOM

Web: www.finzoom.ro

FinZoom.ro a apărut în 2006 din nevoia de informare și de educare a consumatorilor români de produse și servicii financiare, pentru a fi bine informați cu privire la finantele lor personale, pentru a putea lua decizii responsabile la achizitionarea de produse financiare. FinZoom.ro compara toate produsele institutiilor bancare si nebancare din Romania (credite, carduri, depozite, conturi, leasing, fonduri de investitii si de pensii, asigurari RCA)